Vuodenvaihteen tarjouksia!

Vuosi on vaihtumassa ja toimittajilta satelee loppuvuoden tarjouksia. Saimme pieniä tarjouseriä tilattavaksi, joten verkkokauppaamme loppuvuoden aikana lisättäviä tarjouseriä on hyvin rajallisesti. Niin komponenttipuolella kuten digitaalisten tuotteiden joukosta löytyy tarjouksia, jotka ovat voimassa vuoden loppuun saakka, tai niin pitkään kuin tavaraeriä riittää.

MSI GTX2080Ti Gaming X Trio

Ehkäpä suurimpana ainakin meidän suosikkina suuren suosion kasvattanut Nvidian lippulaivan MSI GeForce RTX 2080 Ti GAMING X TRIO 11Gb näytönohjaimista tuli 10kpl tilauserä saataville erittäin huokeaan 799,90€ hintaan. Lisäsimme tämän ja tulemme seuraavien viikkojen aikana lisäämään useita muita tarjouseriä.

Ole nopea, nimittäin tuotteita on erittäin rajatusti. Kaikki tarjouserien tuotteet ovat tilaustavaraa ja viimeinen mahdollinen kampanjan tilausaika on merkattu kunkin tuotteen kohdalle. Tämän jälkeen tuote poistuu verkkokaupastamme tai tarjolla on normaaliin hintaan kyseiset tuotteet.

Toimitusaika vaihtelee paljolti toimittajien sekä postin toiminnan mukaan nyt loppuvuoden aikana. Pyrimme kuitenkin hoputtamaan ja käyttämään vaihtoehtoisia toimitustapoja postin sijaan.